Bevezető - LOBAD Race Luba

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Bevezető

A versenyszakasz ugyan csak 5 km volt, de ez nem csak egy séta volt a rózsás kertben!
A gyönyörű Bélai kastélyból indultál, de menet közben jelentősen megváltozott a terep.
Ugye meglepődtél, mikor a paraszt a válladra dobta a nehéz zsákot?
J

Mielőtt a verseny elkezdődött, bemelegítést tartottunk annak ellenére, hogy árnyékban 36 fokot mértünk. Nagyon kíváncsian várjuk az idei versenyt, június 10-e időjárását. Azt kívánjuk, kibírható 25°C legyen csak a hőmérséklet Idén is 10 perces különbséggel indítjuk a versenyzőket, mivel ez tavaly is jónak bizonyult. Ugyanúgy csapatokban is lehet nevezni, mert együtt küzdeni, vidáman venni az akadályokat, maradandóbb élmény a versenyzők számára.

Az első 2 km-t nagyon sokan mosollyal az arcukon tettek meg,

Ezek után jól esett az erdő hűvösében futni és felfrissülve belekezdeni az akadályok leküzdésébe. A verseeny pálya 15 akadályból volt kialakítva, melyeket különböző módon kellett teljesíteni. Az idei versenyt bővítjük új, izgalmas akadályokkal.

A szalmabálák nagyon bejöttek, így idén sem hiányozhatnak majd a feladatok közül.
Azt hallottuk, hogy az utolsó domb nagyon durva volt. Tudjuk, hogy az volt, hiszen mi már az elején azt ígértük, hogy ez nem egy séta lesz a rózsás kertben.
J

Ha szereted a kihívásokat és próbára szeretnéd tenni a képességeid, akkor idén is mindenképp ott a helyed. A győztes jutalma akár egy  felejtheteten hétvégi pihenés lehet a Chateau Béla de luxe apartmánjában.
Ne habozz és kezdj el végre a felkészülést, hogy esélyes legyél a fődíjunkra.

U.I : Tavalyi győztes, Alfa csapat egyik tagja, a fődíjon kívul egy másik meglepetéssel is szolgált a kedvesének, ugyanis a Chateau Béla kastélyban töltött idejük alatt sor került a lány kérésre is!

A szerverző csapat nevében szeretnénk sok boldogságot kívanni az ifjű párnak. Remélhetőleg az életben is majd oly konnyedén veszik az akadályokat mint a versenyünkon.

A további részletekért látogasd meg a honlapunkat www.lobadrace.sk vagy kövess minket a Facebookon és az Instagramon is.

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz