LOBAD RACE

Lehetőséget biztosítunk számodra felmérni állóképességed falusi körülmények között, hasonlóan, mint annó gyerekkorodban. A pálya hosszúsága csak 5km, viszont az akadályok miatt nem egy sétagalopp.

Festői szépségű, kastélyi környezetből lesz az indulás. Viszont futás közben nem csak a madárcsisergést fogod hallani. A mosoly akkor fog eltűnni az arcodról, mikor a helyi paraszt zsákot dob a válladra, vagy amikor a sötét alagúton kell végig másznod. Ha ezt mind teljesíted a célban nincs más dolgog, mint kifújni magad, szalmaszálakat a cipődből kiszórni és bízunk benne, arra gondolsz majd: Nem is lehetne jobb ez a forró nyár.

Az időzített indításokat idén is alkalmazzuk. Ebben az évben is jelentkezhetnek csapatok, hogy közösen a barátokkal élhessenek át egy igazi kalandos sportélményt. Így közösen lehet majd esni-kelni, nevetni, segíteni vagy buzdítani a másikat. Az első 2km enyhe emelkedővel kezdődik, amit sokan mosollyal az arcukon teljesítenek. Következik egy enyhe kis terepfutás, amelyet a helyi erdős szakasz fog felváltani. Maga a valódi, izgalmas kaland még csak ezután következik.

A központi aréna továbbra is mesterséges akadályokkal van tele, amelyeket átugorva, kúszva, mászva, szökkenve, lendülve tudsz teljesíteni. A szalmabála mindig jó móka, ezért biztosan találkoztok vele az idei évben is.

A versenyzők szerint, az utolsó emelkedő valami emberfeletti. Ezt mi is tudjuk, de hát az elején már megmondtuk, hogy nem lesz ez egy sétagalopp. Ha túl szeretnél jutni minden akadályon, képes vagy kilépni a komfort zónádból, ha szereted a kihívásokat, bízol és hiszel magadban, akkor a sportélmény kívül esélyed van megnyerni egy két éjszakás utalványt Szlovákia legromantikusabb kastélyába a Chateau Bélaba.

Tehát ne légy lusta és kezd el a felkészülést még ma! Hisz akár Te is lehetsz az idei kategóriák valamelyikének a győztese.

Ne hezitálj, regisztrálj! Szólj bátran barátaidnak, ismerőseidnek hiszen csapatban minden feladat kicsit könnyebb.

UI: Az első évben megrendezet verseny egyik győztese igazán eredeti módon használta ki a Chateau Béla kastélyba nyert utalványt: Az ottlétük alatt kérte meg kedvese kezét.

A versenyen való részvétel feltételei:

Registrácia:

A verseny útvonala