PREKÁŽKOVÝ BEH LOBAD RACE

Žiaľ, prekážkový beh je kvôli pandemickej situácii aj tento rok nedostupný. Pre priaznivcov športu sme však pripravili Virtuálny beh Lobad Race. Účasťou na Virtuálnom behu Lobad Race ukážu bežci svetu nielen svoje bežecké schopnosti, ale aj veľké srdce. Každou registráciou podporíme činnosť Slovenského Červeného kríža.

Rebeka K.

Pozri sa, ako sme pripravili pred touto nešťastnou pandemicou situáciou príležitosť zmerať si svoje sily v dedinskom prostredí presne tak, ako si ho pamätáš z detstva. Trať mala síce len 5 km, no nebola to prechádzka  ružovou záhradou.

” Štartuješ v malebnom prostredí kaštieľa, to všetko sa však zmení. Keď pobežíš, nebudú ti po ceste len vtáčiky do uška štebotať!!! Smiech ťa razom prejde, keď ti sedliak vrece na plece hodí, keď vlezieš do tmavej nory. Ak to celé zvládneš, v cieli si už len vydýchneš, slamu z topánok povyťahuješ a my dúfame, že skonštatuješ: Krajšie sa  horúce leto ani nemohlo začať.

Az időzített indításokat idén is alkalmazzuk. Ebben az évben is jelentkezhetnek csapatok, hogy közösen a barátokkal élhessenek át egy igazi kalandos sportélményt. Így közösen lehet majd esni-kelni, nevetni, segíteni vagy buzdítani a másikat. Az első 2km enyhe emelkedővel kezdődik, amit sokan mosollyal az arcukon teljesítenek. Következik egy enyhe kis terepfutás, amelyet a helyi erdős szakasz fog felváltani. Maga a valódi, izgalmas kaland még csak ezután következik.

A központi aréna továbbra is mesterséges akadályokkal van tele, amelyeket átugorva, kúszva, mászva, szökkenve, lendülve tudsz teljesíteni. A szalmabála mindig jó móka, ezért biztosan találkoztok vele az idei évben is.

A versenyzők szerint, az utolsó emelkedő valami emberfeletti. Ezt mi is tudjuk, de hát az elején már megmondtuk, hogy nem lesz ez egy sétagalopp. Ha túl szeretnél jutni minden akadályon, képes vagy kilépni a komfort zónádból, ha szereted a kihívásokat, bízol és hiszel magadban, akkor a sportélmény kívül esélyed van megnyerni egy két éjszakás utalványt Szlovákia legromantikusabb kastélyába a Chateau Bélaba.

Tehát ne légy lusta és kezd el a felkészülést még ma! Hisz akár Te is lehetsz az idei kategóriák valamelyikének a győztese.

Neváhaj, a registruj  seba a nahovor aj svojich priateľov, veď  v tímoch sa predsa všetko zvláda ľahšie…”

UI: Az első évben megrendezet verseny egyik győztese igazán eredeti módon használta ki a Chateau Béla kastélyba nyert utalványt: Az ottlétük alatt kérte meg kedvese kezét.

Hogyan tudok nevezni az akadályfutásra?

Egyszerűen csak hozd létre saját profilod ITTa honlapunkon, azon belül kattints a profil “Akadályfutás” fülre és regisztrálj!

0

Akadály

0 km

Hosszú pálya

0

Kategória

0

Exkluzív nyeremények

A verseny útvonala

Akadályok

Az akadályaink bemutatása