VIRTUÁLIS FUTÁS

Mindenki úgy segít, ahogy tud. Mi lehetőséget biztosítunk számotokra, hogy közös erővel tudjatok segíteni bárhol és bármikor.

Amikor a tömegrendezvények és versenyek egyidejűleg államilag tiltottak vagy korlátozottak, felkínálunk a futnivágyóknak egy virtuális futást.

Az o.z. LOBAD lehetőséget biztosít, hogy támogasd a Szlovák Vöröskereszt munkáját.

Mit is jelent a virtuális futás?

Fuss le a saját belátásod szerint, (legyen az kert, erdő vagy otthoni körülmények közt) egy 5km hosszú távot. Ezután a teljesített szakaszt töltsd fel a megadott “futás feltöltése” mezőbe, képernyő fotó vagy gps-es futáskövetés segítségével. 

 

 

Kit is támogatunk?

Az összegyűjtött összegből a Szlovák Vöröskereszt olyan embereken segít, akiknek igazán nagy szükségük van rá ebben a nehéz COVID-19-es időszakban. Ezen kívül az adományokból védőfelszereléseket és fertőtlenítőszereket vásárol amiket ott oszt szét ahol a legnagyobb szükség van rá. Emellett segítenek hozzájutni a gyógyszerekhez a gyógyszertárakból, bevásárolnak az időseknek és a fogyatékkal élőknek, a magukra maradt szülőknek ill. a karanténban levőknek.

Az általatok befizetett regisztrációs díj elsősorban a Szlovák Vöröskereszt munkáját támogatja, viszont szükség esetén adományokkal segítheti a Nemzetközi Vöröskereszt tevékenységét is.

Hova is kerül a regisztrációs díj?

A regisztrációs díjból csakis kizárólag az érmek értéket vonjuk le, a többi adomány maradéktalanul a Szlovák Vöröskereszthez kerül átadásra. A versenyzők kiválaszthatják mekkora összeggel szeretnék támogatni azokat az embereket, akik tényleg rászorulnak. 3 lehetőségből lehet választani:

10€

5€ éremdíj, amely magában foglalja a gyártást, a szalagot, a csomagolást és a postaköltséget | 5€ Vöröskereszt

15€

5€ éremdíj, amely magában foglalja a gyártást, a szalagot, a csomagolást és a postaköltséget | 10€ Vöröskereszt

20€

5€ éremdíj, amely magában foglalja a gyártást, a szalagot, a csomagolást és a postaköltséget | 15€ Vöröskereszt

Hogyan tudok csatlakozni a virtuális futáshoz?

Egyszerűen csak hozd létre saját profilod ITTa honlapunkon, azon belül kattints a profil “Virtuális futás” fülre és regisztrálj!